IZDAJA KAKVU SRBIJA NE PAMTI: Mladi srpski stoper odazvao se pozivu u kosovsku reprezentaciju!

Screenshot Twitter

Ilijia Ivić  17-godišnji je srpski nogometaš rođen u Prištini koji je prihvatio poziv U-19 reprezentaciju Kosova. Vijest ni ne bi bila toliko čudna da Srbija priznaje Kosovo, no ona ju umjesto toga svojata, iako je Kosovo samostalno već 12 godina.

UEFA i FIFA primile su Kosovo u punopravno članstvo prije četiri godine i od tada Kosovo, za koje su do sada igrali samo Albanci, nastupa u kvalifikacijama za velika natjecanja.

Ilić je talentirani stoper o kojem izbornik Ramiz Krasnići ima samo riječi hvale.

“Mene kao trenera, a ni Nogometni savez Kosova, uopće ne zanima tko je koje nacije ili vjere. On je jedan od većih talenata na poziciji stopera. Ima izuzetnu visinu, iznimno je inteligentan igrač i momak koji je na utakmicama pokazao da se može računati na njega. Kao izbornik reprezentacije do 19 godina gledao sam nekoliko utakmica i dečko mi se svidio i kao igrač i kao karakter. Poslije utakmice sam razgovarao s njim, pohvalio ga i rekao mu da će ako nastavi tako, biti jedan od potencijalnih kandidata za reprezentaciju. Jedini preduvjeti za to bili su da on to želi i da smršavi.”

Facebook Comments



Loading...
DIJELI