IZDALO IH STRPLJENJE! Nakon zadnjeg ispada Brozović na pragu odlaska iz Intera

youtube

Talijanski mediji bliski Interu navode kako čelnici crno plavih više nemaju razumijevanja za Marcela Brozovića koji izgleda da će ovog ljeta morati napustiti klub!

Prisjetimo se Brozove epopeje zadnjih mjesec dana. Prvo Brozović je prije dva tjedna ostao bez vozačke dozvole zbog voženje u alkoholiziranom stanju i prolaska kroz crveno na semaforu, a klub ga je dodatno kaznio sa 100.000 eura.

Nakon toga svečano je obećao kako neće više zaviriti u čašicu, što je izazvalo salve smijeha kod suigrača i stvarno malo toga se promijenilo. Prije dva dana Marcelo je ponovno divljao ovaj puta po jednoj bolnici u Milanu, nakon što osoblje nije preko reda primiti njegovog lakše ozlijeđenog prijatelja. Liječnici i medicinsko osoblje posumnjali su kako je Brozović pod utjecajem alkohola te je pozvana policija, a naš se nogometaš nakon nekog vremena primirio i svima se ispričao.

Iako ga Carabinieri tada nisu kaznili zadnji ispad prelio je čašu čelnicima Intera.

Kako navodi Gazzeta ‘Inter je za sada izbjegao komentirati ovaj incident, no jasno je da je Brozović osramotio klub i da će njegovo ponašanje imati posljedice’,  i kako će ‘Zbog svog ponašanja Brozović je završio na listi igrača koji su na raspolaganju za prodaju i zbog čega Inter ozbiljno razmatra što se nudi na tržištu.’



Facebook Comments

Loading...
DIJELI