Iznenadio svojim potezom: Ivica Zubac napravio prekršaj na neobičan način

Foto: Getty Images

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac igra odlično u dresu LA Clippersa te se njegova momčad nalazi na odličnom četvrtom mjestu u Zapadnoj Konferenciji.

Do kraja regularnog dijela sezone ostalo je još svega par utakmica te uskoro kreće ono pravo, a to su NBA playoffs pa je tako trener LA Clippersa odlučio odmarati svoje igrače kao što su Leonard te Paul George. Među njima je bio i Ivica Zubac.

Bio starter na utakmici na kojoj je igrao samo šest sekundi, napravio prekršaj i onda je izašao te je ovaj potez sve iznenadio. Doznao se i razlog zbog čega je Zubac bio na terenu toliko.


Naime, Zubac je do sada nanizao 158 utakmica uzastopce u kojima je nastupio za Clipperse, a uz to je i jedni košarkaš drugog kluba iz Los Angelesa koji je ove sezone igrao na svakoj utakmici.

Zubac je zbog toga, kako bi nastavio niz odigranih utakmica bez pauze startao na utakmici protiv Oklahome, koju su Clippersi izgubili 117:112, i nakon početnog podbacivanja napravio je ekspresni prekršaj i izašao s parketa.Facebook Comments

Loading...
DIJELI