IZNERVIRAO GA TRETMAN: Duvnjak poludio zbog oranizacije Svjetskog prvenstva!

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Kapetan nije nalazio riječi objašnjenja za poraze, ali zato je pronašao zamjerke kod organizatora.

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoja Duvnjak nije bio nešto naročito rječit nakon poraza od Norveške i Slovenije u polufinalu i borbi za broncu na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Francuskoj. Hrvatska je na kraju završila na četvrtom mjestu, što je ako se gleda šira slika i nije tako loše, ali pravi je debakl jer su hrvatski rukometaši ispustili medalju u posljednjih deset minuta utakmice sa Slovenijom. Duvnjak i njegovi suigrači imali su osam golova prednosti na sredini drugog poluvremena, a do kraja utakmice Slovenija je preokrenula.

Kapetan nije nalazio riječi objašnjenja za poraze, ali zato je pronašao zamjerke kod organizatora. Hrvatska je za Sloveniju imala samo 20 sati pripreme, a ta je utakmica oduzela rukometašima dosta energije jer su se igrali i produžeci.

“Ma bolje je da i ne pričam o tome. Mislim da je to sramota. Ne znam što da kažem o tome. Samo dvadeset sati smo proveli pripremajući se za ogled sa Slovenijom”, rekao je pomalo nervozni Duvnjak.

Dogodine je na rasporedu Europsko prvenstvo u Hrvatskoj, a novinar je dobacio Duvnjaku kako će se na sljedećem turniru raspored krojiti prema njima, a Duvnjak mu je ekspresno odgovorio.

“Možeš si mislit kako će se raspored krojiti prema nama. Možeš si mislit”, odgovorio je ljutito Duvnjak.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI