Jedan od najboljih igrača Napolija odlazi u posrnulog francuskog velikana?

Instagram

Dries Mertens godinama je već jedno od prvih imena Napolija, ali čini se kako je njegova epizoda na jugu Italije završena, jer ponuda Francuza se teško može odbiti, prenosi Sportklub.

Odavno se spekulira da će Dries Mertens na ljeto, kada mu istječe ugovor, završiti svoju sedam godina dugu epizodu u Napoliju.
Sve je jasnije da produženja suradnje neće biti, a već odavno se govori o sljedećoj destinaciji za 32-godišnjeg Belgijanca.

Intenzivno se Mertens povezivao sa Chelseajem, koji ga je navodno želio dovesti već u siječnju, ali sada stižu vijesti o unosnoj ponudi Monaca.

Navodno je klub iz Ligue 1 ponudio Mertensu dvogodišnji ugovor koji mu garantira ‘puno više novca nego što bi mu eventualno Napoli mogao ponuditi’.

Tako piše Corriere dello Sport i spekulira se da bi Monaco bio voljan Mertensu dati pet milijuna eura po sezoni, ali i pet milijuna za sam potopis.



Napoli za sada Mertensu nodi maksimalno 4.5 milijuna i vjeruje se da su dvije strane jako daleko od postizanja dogovora – što će vjerovatno rezultirati odlaskom omalenog Belgijanca sa San Paola.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI