JEDAN OD POTENCIJALNIH PROTIVNIKA: ‘Zašto ne Hrgović? Dovedite mi ga!’

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Filip Hrgović se nakon pobjede nad Rydellom Bookerom proteklog vikenda na američkoj Floridi okrenuo svojim novim izazovima. Među potencijalnim protivnicima koji bi hrvatskom teškašu mogli biti na putu u nastavku njegove boksačke karijere spominje se i Kinez Zhilei Zhang, koji je istaknuo da bi ga ta borba veselila – u slučaju da do nje dođe.

Zhang je svoje planove i želje otkrio razgovarajući za BoxingScene.com, spominjući da mu svaka nova prilika među teškašima znači puno.

‘Dovedite ga! Zašto ne Hrgović? Idemo!’, rekao je 37-godišnji kineski boksač koji u profesionalnoj karijeri ima omjer 22-0, sa 17 pobjeda nokautom ili tehničkim nokautom.

Kao i hrvatski boksač, i Zhang se posljednji put borio proteklog vikenda na priredbi na Floridi na kojoj je svoj meč imao i Hrgović. Kinez je u četvrtoj rundi nokautirao Amerikanca Devina Vargasa, a nakon te pobjede nada se što bržem povratku u ring u novoj godini.

Kao potencijalni termin za novi Zhangov meč spominjala se veljača, no Kinez bi volio imati novi izazov i prije toga.



‘Osjećam se dobro, u dobroj sam formi i nisam pretrpio nikakve ozljede u posljednjem meču. Možda bi ponovno u ring mogao brzo, volio bih da to bude u siječnju i da takvim tempom nastavim u novoj godini’, rekao je kineski boksač.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI