JEDAN OD RIJETKIH KOJI POSJEĆUJE SCHUMACHERA: ‘Ostanem prilično dugo u posjeti, ako je Corinna tu večeramo zajedno, ako nije, budem tu s Michaelom, ali…’

Flickr

Nekadašnji čelni čovjek Ferrarija, a sadašnji direktor FIA-e, Jean Todt, na Twitteru se osvrnuo na zdravstveno stanje legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera.

Podsjetimo, Schumacher je prije osam godina pretrpio tešku nesreću na skijanju i o njegovom se stanju zna jako malo.

“Mogu razumjeti zašto ga njegova obitelji i prijatelji žele zaštiti. Treba ga se pustiti na miru. Michael se bori, možemo se samo nadati najboljem”, rekao je Todt.

On je jedan od svega nekoliko ljudi koji redovno posjećuju Schumachera i njegovu obitelj. Todt je u nekoliko navrata isticao kako njemačkog vozača vidi kao svog drugog sina. Zato nije čudno kada je sretan što Michaelovoj djeci ide dobro.

“Sretan sam što njegov sin Mick vozi Formulu 1 i dobro mu ide. Treba mu bolji bolid, ali sam zadovoljan njegovom strašću. Sretan sam i zbog Gina-Marie, Michaelove kćerke koja se pronašla u jahanju”, naglasio je. Pohvalio je suprugu teško stradalog vozača Formule 1.



“Corinna je predivna žena, to se može vidjeti i u dokumentarcu. Ono kako govori o Michaelu što radi za njega je čudesno. Ostanem prilično dugo u posjeti, ako je Corinna tu večeramo zajedno, ako nije, budem tu s Michaelom, ali…”, zastao je Todt koji nije htio ili mogao odgovoriti na pitanje novinara prepoznaje li ga Schumacher.

My interview with ⁦@JonathanMcEvoy7⁩ in the ⁦⁦@MailOnline⁩: https://t.co/jalMMKbzLo

Facebook Comments

Loading...
DIJELI