JEDNA OD NAJŽEŠĆIH KRITIKA JOŠKA JELIČIĆA: Zbog ovih izjava mogao bi se zamjeriti mnogima u Dinamu i Hajduku

Jasno, na tapeti je bio derbi Dinama i Hajduka u kojem je splitska momčad slavila s 2:0 u Zagrebu nakon devet godina.

Bivši igrač Dinama i Hajduka, Joško Jeličić, gostovao je u HRT-ovoj emisiji Stadion i po tko zna koji puta je odlučio u svojem, sarkastičnom, stilu komentirati zbivanja u hrvatskom nogometu. Jasno, na tapeti je bio derbi Dinama i Hajduka u kojem je splitska momčad slavila s 2:0 u Zagrebu nakon devet godina.

“Navijači imaju razloga slaviti jer su dugo ovo čekali, ali oni koji stvaraju igru trebaju stajati čvrsto na zemlji jer Hajduk osim duge lopte na Futacsa nema drugih odlika. Zato i djeluju najbolje kada igraju obranu protiv Dinama i Rijeke, a čim nešto trebaju organizirati, onda izostaje igra”, iskritizirao je Jeličić Hajduk.

No, prema Dinamu i treneru Petevu bio je oštriji, zamjerio mu je između ostalog što je Sammira i Ćorića ostavio na klupi na početku utakmice. “Ova je utakmica bila školski primjer kako trener može odmoći momčadi. Dinamo je praktički bezopasan ako nema Soudanija, a čini mi se da je Komisija za žalbe bolje pripremila utakmicu od Peteva. Pokušao je igrati s Antolićem između linija pa je onda uveo Sammira da malo promijeni stvari. Uspjelo mu je, ali samo na pola sata. Dinamo je bio jako loš, a i takav je imao 70 posto posjeda lopte, što govori da ni Hajduk nije bio nešto posebno”, veli Jeličić, pa nastavlja dalje s kritikom…

“Petev je šest mjeseci na klupi Dinama i sada već imamo o čemu pričati. Rijeka ga je uništila u prvih pola sata, a sada je isto učinio Hajduk. Pa tu Hajdukovu igru može skautirati i dijete iz vrtića, jedina akcija koju imaju je duga lopta na Futacsa”, veli Jeličić.

Na koncu je poentirao izjavom o bugarskom treneru. “Želim Petevu da ostane u Dinamu jer je to garancija da ćemo i dogodino imati neizvjesno prvenstvo”, komentira Jeličić.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI