Atletico Madrid i Simeonu u velikim problemima: Felix ozlijeđen, Cavani dolazi u Madrid?

Instagram

Atletico Madrid u srijedu priopćio kako je Joao Felix zadobio ozljede mišića, što znači da će napadač vjerojatno propustiti gradski derbi u subotu protiv Real Madrida.

Felixova odsutnost mogla bi uvjeriti Atletico da ubrza potragu za Edinsonom Cavanijem, koji želi ovog mjeseca napustiti Paris Saint-Germain ako se klubovi mogu dogovoriti s izlaznom cijenom.

“Joao Felix zadobio je mišićnu ozljedu desne noge tijekom utakmice protiv Leganesa”, piše u izjavi.

“Uz upornost nelagode nakon dana odmora, medicinske službe su obavile ispitivanja koja su otkrila ozljedu. Njegov će povratak ovisiti o njegovom oporavku.”

Felix je prošlog ljeta napustio Benficu za 126 milijuna eura, ali samo je pokazao tragove svog talenta ove sezone u podređenom Atleticovom timu, 20-godišnjak je postigao četiri gola u 24 nastupa.



Njegova ozljeda znači da će Diego Simeone vjerojatno započeti s Alvarom Moratom i Angelom Correaom protiv Real Madrida na Santiago Bernabeuu, gdje će Atletico tražiti svoju prvu pobjedu u pet utakmica.

Atletico Madrid ove sezone muči se s formom u španjolskoj La Ligi gdje se nalaze s deset bodova zaostatka za svojim mrskim rivalom Real Madridom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI