JELIČIĆ NEMILOSRDNO UDARA PO SAVEZU! ‘Vrbanović je magistirao na temu offshore tvrki’

screenshot

Stručni komentator HRT-a Joško Jeličić gostovao je u emisiji Stadion i tom je prilikom komentirao prošlo kolo Prve HNL u kojem su slavili Dinamo, Rijeka i Hajduk.

Dinamo je nadigrao Slaven s 1:0 golom Gavranovića i sjajnom asistencijom Borne Sose, ali Jela je detektirao i brojne probleme.

Sosa je savršeno centrirao, ali ova utakmica je pokazala sve probleme koje Dinamo ima. Zadovoljavaju se rezultatom i velikom bodovnom prednošću, ali do bodova dolaze na individualnu kvalitetu, a ne toliko kvalitetom igre. Belupo je bio bolji na Maksimiru nego na Poljudu gdje su pobijedili. Imali su bolji pass u zadnjoj trećini i mislim da su mogli pobijediti. Mogli su uništiti Dinamo”, komentira Jeličić.

Rijeka je s 2:1 pobijedila Lokomotivu i sada vodi utrku s Osijekom za treće mjesto.

Promjene koje najavljuju iz Rijeke ne ulijevaju baš povjerenje. Agresivni su, ali su i neuravnoteženi. Nisu ni Kek i igrači svjesni koje su im mogućnosti”, kaže Jeličić.



Hajduk je slavio na svom terenu protiv Rudeša s 1:0 golom Adama Gyurcsa, a Jeličić detektira koji su bili problemi.

Mislim da igrači nisu zaslužili zvižduke jer su dali sve od sebe. Da, nedostaje kvalitete u zadnjoj trećini, ali dali su sve od sebe. Nedostaju tu Erceg, Ohandza i Vlašić koji su nosili prevagu. Zamislite samo Dinamo i Osijek bez trojice glavnih igrača”, veli Jeličić.

Caktaš i Gyurcso nisu bili na pripremama, ono mogi igrati pola sata, a Hajduk sada mora pokušati nadoknaditi sve što je izgubio. Juranović je imao intenzitet sprintova na europskoj razini. On je osporavan i kritiziran igrač, ali protiv Rudeša je igrao na visokom nivou”, analizira Joško.

Jeličić je u svom stilu, beskrupulozno, za kraj komentirao nedavna zbivanja u HNS-u.

Hoćemo li prekoračiti ovlasti ako komentiramo? Ne očekujem promjene, Vlada bi to davno napravila da je htjela. Odgovor HNS-a je apsurdan, oni nisu dvije godine provodili zakon o sportu i ne poštuju Instituciju”, kazao je Jeličić pa poentirao…

To je apsurdno, ali imam razumijevanja ako je došlo do propusta, ako znamo da je najveći pravni ekspert i autoritet glavni čovjek Damir Vrbanović, a on je u posljednje vrijeme zahrđao jer je prečesto u Osijeku. On je magistrirao na temu offshore tvrki”, poručio je Joško Jeličić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI