JOŠ UVIJEK NIJE GOTOVO! Mandžukić ima dvije opcije: otići odmah ili čekati zimu

Mario Mandžukić/Instagram

Nakon što je glavni trener Juventusa Maurizio Sarri objavio popis igrača za Ligu Prvaka na kojemu nema Emrea Cana i našeg Marija Mandžukića, podijeljene su reakcije u Juventusu. Emre Can žestoko je opleo po glavnom treneru jer je uvjet njegova ostanka bilo igranje u Ligi Prvaka. No s druge strane nas “Super Mario” šuti i nada se minutaži u domaćem prvenstvu.

No Mandžukić ipak ima još opcija. Iako ga se Juventus svim silama hoće riješiti, može birati što će i kako će u sljedećih nekoliko mjeseci. Naime, prva opcija koja mu je na raspolaganju je odlazak u zemlje Bliskog Istoka. Ta opcija mu istječe 30. rujna jer se tada zatvara prijelazni rok za te zemlje. No pitanje je koliko Mandžo želi tamo igrati. Druga opcija je prijevremeni raskid ugovora koji mu u ovom slučaju ide na štetu.

Najizglednija opcija je ostanak i treniranje nekoliko mjeseci dok se ne otvori zimski prijelazni rok. Tada bi se za usluge našeg reprezentativca ponovno uključili europski velikani, a to je ono što Mandžukić želi. Ostaje na Mariu da odluči što je najbolje za njega.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI