JOŠKU JELIČIĆU STIGAO NEUGODAN ODGOVOR: Trener Hajduka odgovorio na kritike HRT-ova stručnog komentatora

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Španjolski strateg na klupi Hajduka odlučio je odgovoriti Jelčiću na kritike i usput je objasnio neke stvari.

“Carrillo lijepo priča, ali do sada nisam vidio ništa od posjeda i igre koju je obećavao. Štoviše, protiv Hajduka su i Istra i Osijek i Lokomotiva imali bolji posjed lopte. Nema ni igre, a nikako mi nije jasno kako je moguće da je Savvas kapetan”, komentirao je tako Joško Jeličić rad trenera Hajduka, Joana Carrilla u ovotjednoj HRT-ovoj emisiji Stadion.

Španjolski strateg na klupi Hajduka odlučio je odgovoriti Jelčiću na kritike i usput je objasnio neke stvari.

“Je li on trener? Maradona je bio najbolji igrač na svijetu, ali nije najbolji trener, odnosno nije kao trener postigao najbolji rezultat. Postoje razne filozofije igre, svakako i Jeličić može imati svoju ideju. Ma naravno da su jako bitni bočni igrači, ali možda je moja ideja bila da im dam neke druge zadatke”, komentirao je Carrillo, prenosi Dalmatinski portal.

Jeličić je to komentirao nakon utakmice s Osijekom…

“Jednako razmišljam danas i nakon utakmice s Osijekom. Nastojim da igramo u najprikladnijem sistemu, a puno toga uvjetuju i ozljede. U početku smo igrali 4-3-1-2, ali tu će biti različitih situacija, pogotovo kad je unutra Erceg. Ova trojica u sredini su Savvas, Toma Bašić i Hamza, koji nije baš obrambeni igrač, ali smatram da smo jaki u sredini terena, tako da možemo dati više prostora napadačima”, kazao je trener Hajduka.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI