Juranović nakon dolaska u Varšavu poslao poruku koja će zaboljeti Hajduk: ‘Želim s Legiom igrati Ligu prvaka’

Bivši Hajdukovac Josip Juranović,  od danas je i službeno član Legie iz Varšave. Transfer je za Hajduk bio puno manji od očekivanog no u ovoj postkoorna fazi dobro je uzeti i što se nudi. Transfer je iznosio 700 tisuća eura i 10% od sljedećeg transfera. Hajduk se nadao transferu od preko 2, 5 milijuna no to je bilo nerealno očekivati.

Odmah po dolasku u klub Juranović je dao intervju za klupsku televiziju.  Istaknuo je da su mu Domagoj Antolić i Ivica Vrdoljak  puno pomogli da se upozna s poljskim klubom prije samog dolaska.

“Prije tjedan dana agent mi je rekao da je Legia zainteresirana za mene. Odmah sam rekao: ‘Idemo!’ Legia je uvijek prva i osvaja trofeje, a igra i kvalifikacije za Ligu prvaka. Ovaj transfer je za mene velika prilika da se pokažem na velikoj pozornici”, rekao je Juranović pa dodao:

“Poznajem Domagoja Antolića, on je bio kapetan Dinama. Jako dobar igrač. Poznajem i Marka Vešovića, on je igrao za Rijeku. Tada su bili baš jaka ekipa, bili su prvaci Hrvatske, a osvojili su i Kup. Kad sam pričao s Markom prije dvije godine, rekao mi je da je grad prekrasan i da mu je jako lijepo ovdje.”

Juranović je pričao i o svom odnosu s Ivicom Vrdoljakom koji je imao prepucavanja s Josipovim bivšim klubom Hajdukom. Ivica je istaknuo da Hajduk više nije veliki klub. Rekao je također da je bivši igrač Hajduka bio na meti turske Kasimpase, a da je splitski klub prije mjesec dana tražio milijun eura. Sve je to izazvalo žestoju reakciju splitskog kluba. Jura o Vrdoljaku kaže:



“Ivica Vrdoljak je ranije bio moj agent, a kako je igrao za Legiju, pričao mi je o klubu u superlativima. Jedva čekam zaigrati za Legiju, znam da ću igrati za najveći klub u zemlji. Imate puno navijača i pomalo su ludi, veselim se treningu s novim suigračima”, rekao je Juranović pa dodao:

“Dat ću sve od sebe da ispunim zahtjeve koje klub stavi pred mene. Samo to mi je bitno. Želim biti prvi na tablici i s Legijom igrati Ligu prvaka.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI