JURANOVIĆ PRIVUKAO EUROPSKE VELIKANE! Iako ga mnogi osporavaju, dečko iz Dubrave nikad nije igrao na ovakvoj razini

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Hrvatska je jedna od rijetkih ekipa koja nije poražena na Mundijalu, a dobrim igrama Vatreni su skrenuli pozornost brojnih velikana, pa tako i Josip Juranović, desni bek Celtica igra jako dobro na ovom turniru.

Najpoznatiji stručnjak za transfere Fabrizio Romano u objavi na Twitteru piše kako brojni klubovi prate Juranovića koji je sjajnim igrama na Svjetskom prvenstvu skenuo pozornost brojnih skauta.

“Celtic je otvoren za razgovore o ponudama jer su već osigurali zamjenu u Alistairu Johnstonu u slučaju da Juranović ode u sljedećim prijelaznim rokovima”, zaključio je Romano.

U Škotsku je stigao prošlo ljeto iz Legije Varšave, a navijače je oduševio svojom srčanošću te napadačkim prodorima je brzo oduševio zahtjevne navijače škotskog velikana.

Kao najveći kandidat spominje se Atletico Madrid koji je spreman iskeširati 17 milijuna eura za bivšeg kapetana Hajduka što bi bio jedan od najvećih transfera nekog bivšeg igrača Hajduka.



Juranović je karijeru započeo u rodnoj Dubravi, a u ljeto 2015. stigao je u Hajduk gdje je ubrzo postao i kapetan te za 400 tisuća eura zamijenio Split Varšavom. Celtic ga je doveo iz varšavske Legije oko 3 milijuna eura.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI