JURANOVIĆ STIGAO U NAJPERSPEKTIVNIJI KLUB LIGE! Navijači bivšeg kluba ne kriju razočaranje i tugu njegovim odlaskom s Otoka

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Josip Juranović je ostvario transfer karijere. Bivši kapetan Hajduka novi je igrač Union Berlina, hit momčad njemačke lige. Brončani Vatreni napustio je redove škotskog velikana Celtica i potpisao za klub iz njemačke prijestolnice u transferu vrijednom 9 milijuna eura.

“Transferom u Union Berlin ispunili su mi se snovi da mogu igrati u jednoj od najboljih nogometnih liga na svijetu. Bundesliga je intenzivna i robusna, što odgovara mojoj igri” rekao je na predstavljanju. Njegov odlazak poprilično je rastužio navijače Celtica.

“Union čuvajte nam Juru” i “Zbogom Jura, falit ćeš”, samo su neke od poruka na društvenim mrežama te su dokaz da je Juranović ostavio traga kod zahtjevnih navijača Celtica.

View this post on Instagram



A post shared by 1. FC Union Berlin (@1.fcunion)

Juranović je nakon dolaska u Berlin poručio: “Veselim se što ću uskoro igrati pred navijačima Alte Försterei”.

“U Berlinu želim još više napredovati i napraviti sljedeći korak u karijeri”, otkrio je. Union ove sezone igra Europu te su jedno vrijeme bili na vrhu Bundeslige, a trenutno su na trećoj poziciji. Juranoviću je ovo peti klub karijeri, a igrao je za Dubravu, Hajduk, Legiju i Celtic.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI