Jurgen Klopp: “Doveo sam ga jer sam znao da će biti najbolji!”

Izvor: Liverpoolfc.com

Još uvijek se ne stišaju reakcije nakon ždrijeba Lige prvaka u kojima su izvučeni ovogodišnji parovi. Naravno, najzanimljivija skupina je ona skupina ‘F’, tkz. skupina smrti, u kojoj su našli katalonski div Barcelona, njemačka Borussija Dortmund, talijanski Inter te češka Slavija Prag.

Aktualni europski prvak, Liverpool, našao se u grupi E te će igrati protiv talijanskog Napolija, austrijskog Red Bull Salzburga te belgijskog Genka. Također, tu večer je održana i svečena ceremonija za najbolje igrača na svojim pozicijama te ukupno za najboljeg igrača prošlosezonskog izdanja Lige prvaka.

Iz Liverpoola, Alison Becker je dobio nagradu za najboljeg vratara Lige prvaka, dok nagrada za najboljeg igrača je otišla u ruke braniču Virgilu van Dijku. Branič Liverpoola imao je fantastičnu sezonu iza sebe gdje je vodio svoju momčad do naslova europskog prvaka. A ostaviti iza sebe Lionela Messija i Cristiana Ronalda nije mala stvar. Uglavnom, pitajte Luku Modrića kakav je to osjećaj.

Jurgen Klopp: “Obožavam Virgila van Dijka. On ima sposobnost natjerati svoje suigrače na bolje izvedbe, a svaki dobar igrač ima tu sposobnost u sebi. Ako imaš fizički jakog i vrlo brzog stopera koji je tehnički dobar, tko god igra pored njega će profitirati. Očekivao sam da će biti stoper svjetske klase i zato smo platili toliko za njega”, prenosi Sportklub.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI