JUVENTUS SE NAKLONIO VELIKOM MANDŽUKIĆU: Bonucci je svjestan Marijeve vrijednosti: ‘On je zaslužan za naš uspjeh’

Juventus.com

U momčadi Juventusa fantastičan posao odradili su bokovi, odnosno, Mandžukić i Cuadrado. Bilo ih je posvuda, a pogotovo Mandžukića koji se non-stop spuštao u obranu i pomagao stoperima.

Juventus je još jednom u potpunosti neutralizirao igru Barcelone i rutinski odradio posao te se na koncu plasirao u polufinale Lige prvaka. Barcelona je doista izgledala nemoćno, nisu uspjevali složiti konkretnu akciju i ovisili su isključivo o raspoloženosti nekolicine najvećih zvijezda. Nažalost, baš nisu izgledali kao momčad i to im se na koncu i vratilo jer su igrali protiv kluba čiji igrači dišu kao jedno i sudjeluju aktivno u svim segmentima igre.

U momčadi Juventusa fantastičan posao odradili su bokovi, odnosno, Mandžukić i Cuadrado. Bilo ih je posvuda, a pogotovo Mandžukića koji se non-stop spuštao u obranu i pomagao stoperima, a onda već nakon par sekundi bio je spreman za juriš u kontru. Velike uloge Mandžukića i taktičkim zamislima Allegrija prepoznaje i stoper Bonucci.

“Očekivali smo da će Barcelona riskirati večeras, ali uspjeli smo ih zatvoriti. Igrali smo sjajnu ekipnu obranu, Mandžukić i Cuadrado itekeko su zaslužno za ovaj veliki uspjeh jer su pomagali obrani i zaustavili napade po krilu. Marija je bilo svuda po terenu i nije se zaustavio ni na trenutak”, hvalio je Bonucci.

“Zabili smo im tri gola u prvoj utakmici, a uspjeli smo ne primiti gol u uzvratu. Mislim da smo sada pokazali kako smo zaista velika momčad koja je ujedno i ponizna i spremna na žrtvu za rezultat. Nedostaje nam još samo jedna utakmica da uđemo u finale. Što se tiče ždrijeba, mislim da nas sada svi žele izbjeći”, zaključuje Bonucci.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI