KAKAV PRIZOR: Iskusni Vatreni se nakon ovog hvatao za glavu, pa valjda ovo neće i za Hrvatsku! To je zaista bilo za ne povjerovati

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Bešiktaš je jučer u trećem kolu turskog prvenstva na domaćem terenu s 1:0 došao do pobjede nad Karagumrukom, a aktualni prvak mogao je slaviti i uvjerljivije. Jedan od razloga da se to nije dogodilo bio je i veliki promašaj  našeg Domagoja Vide u 76. minuti, kada je njegova momčad imala priliku ‘zapečatiti’ pobjedu.

Dok je bio u napadu poslije slobodnog udarca koji je imao Bešiktaš, 32-godišnji hrvatski stoper nadao se prilici glavom kako bi mogao zaprijetiti golu protivnika, no razvoj akcije bio je takav da je nakon loše reakcije protivničke obrane šansu dobio nogom. Djelovalo je kao da to uopće nije očekivao jer je promašaj bio baš ogroman.

Kako je to izgledalo, pogledajte – ovdje.

Vidina reakcija nakon promašaja rekla je sve. Uhvatio se za glavu u kratkotrajnom razočaranju zbog onog što je napravio, no potom se sjetio i što je njegov osnovni posao pa je krenuo u trk prema obrani.

Srećom za hrvatskog reprezentativca, Bešiktaš je ipak slavio pa će se njegov propust pred golom protivnika lakše zaboraviti i neće se puno spominjati. S tom pobjedom, Vidina momčad sada ima sedam bodova na početku sezone i nalazi se na vrhu ljestvice turskog prvenstva.



Poslije klupskog vikenda, iskusni hrvatski stoper dolazi na okupljanje Vatrenih uoči rujanskih utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Bez Luke Modrića koji bi se mogao priključiti tek za utakmicu protiv Slovenije 7. rujna na Poljudu, Hrvatska će sljedećeg tjedna biti u akciji na dva gostovanja, prvo u srijedu protiv Rusije u Moskvi, a zatim u subotu protiv Slovačke u Bratislavi. Dakako, hrvatski navijači i navijačice željet će da Vida bolje reagira pred golom protivnika nego ovog vikenda u prvenstvu, ako mu se ukaže prilika.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI