KAKO JE DINAMU PROPAO VELIKI TRANSFER? Mamić otkrio sve detalje

youtube

Dinamo se priprema za novu sezonu, u subotu su u prijateljskoj utakmici pobijedili slovenskog prvaka Celje 3:0, a priliku su u toj utakmici dobila i nova pojačanja Stefan Milić i Lirim Kastrati.

‘Svima nedostaje svježine, trebat će tu još vremena i rada, ali veseli da neke stvari usvajaju, da je bilo dosta akcija koje su odigrane brzo, s malo dodira, dosta kompaktno, tako da vjerujem kako će sve to iz utakmice u utakmicu ići nabolje’, o novim pojačanjima za Večernji list rekao je trener Plavih Zoran Mamić, koji je otkrio i aktivnosti kluba na tržištu.

‘Da, tražimo još jednog veznog igrača, tu smo čak i sve bili završili pa je u zadnji čas propalo, pojavio se klub koji je dao dvostruko jaču ponudu od naše, kako njegovu klubu tako i samom igraču, pa smo ostali bez njega.’

Otkrio je Mamić i kako im je propalo dovođenje argentinskog stopera Alana Franca.

‘Bio je meta, ali je on već odavno otpao. Njegov klub stalno je mijenjao uvjete, na kraju smo ponudili 2,8 milijuna dolara na što su usmeno pristali, ali onda se zakompliciralo oko raspodjele novca s igračem, njegovim bivšim klubom.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI