KAKVA BOŽIĆNA BOMBA IZ MAKSIMIRA: Dinamo doveo najboljeg igrača Osijeka Petra Bočkaja!

Foto: GNK Dinamo

Uprave klubova GNK Dinamo i NK Osijek dogovorile su transfer igrača Petra Bočkaja u redove zagrebačkog kluba te je Bočkaj potpisao višegodišnji ugovor s Dinamom.

Dinamo je na svom profilu na Instagramu objavio kraći video s potvrdom o dolasku novog igrača na Maksimir. “Novo pojačanje Dinama na putu prema Zagrebu”, navodilo se u poruci.

Novo pojačanje Dinama igra na poziciji lijevog beka, a od 2017. godine bio je u redovima Osijeka. U prvom dijelu aktualne sezone nalazi se na prvom mjestu Hrvatski Telekom Prve lige u kategoriji asistencija s ukupno šest asistencija, a ujedno je i vodeći u kategoriji ključnih dodavanja s brojkom od čak 58. Njegove kvalitete svakako su sjajni centaršutevi, precizni udarci izvana, kao i odlični slobodni udarci koje smo imali prilike gledati u posljednje vrijeme, objavio je hrvatski prvak na svojim stranicama.

Bočkaj je rođen u Zagrebu, a karijeru je počeo u niželigašu Maksimiru. Tamo se zadržao samo jednu sezonu, a onda je otišao u Lokomotivu.

”Iznimno sam sretan i ponosan što sam danas ovdje, ovo je važan trenutak u mojoj karijeri. Proveo sam ovdje dio vremena igrajući ranije u nogometnoj školi i sretan sam što se vraćam kao igrač prve momčadi. Dinamo je u posljednjih par godina postigao iznimno velike uspjehe i važne rezultate na domaćem i europskom planu i vjerujem da će se isto nastaviti i u ovoj sezoni. Dat ću sve od sebe u dresu Dinama i na taj način pokušati zahvaliti klubu na povjerenju. Vjerujem u obranu naslova prvaka Hrvatske i u nove uspjehe u Europa ligi. Ovim putem želim zahvaliti svima u NK Osijek na suradnji posljednjih nekoliko godina, kao i svim navijačima Osijeka na podršci”, rekao je Bočkaj po potpisu ugovora.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI