KAKVA LUDA ZAVRŠNICA I VELIKA SENZACIJA! Hrvatska ide na Japan, Nevjerojatan kiks Olma i društva, Njemačka ide kući

Foto: GuliverImage

Kakav rasplet na kraju prvog kruga, Hrvatska ide na Japan u osmini finala Svjetskog prvenstva u Katru!

Japan je u senzacionalnom raspletu skupine E pobijedio Španjolsku 2:1 i osvojio prvo mjesto. Španjolska je druga unatoč porazu, a Njemačka je ispala iako je pobijedila Kostariku 4:2. Japanci su osigurali prolazak dalje s prvog mjesta u skupini E s 2:1 protiv Španjolske u trećem kolu, uz preokret koji su im donijeli golovi Ritsua Doana u 48. i Ao Tanake u 50. minuti. Prije toga, Španjolcima je u prvom poluvremenu vodstvo donio Alvaro Morata, koji je zabio u 12. minuti.

Vatreni će se s Japancima u borbi za četvrtfinale sresti u ponedjeljak u 16 sati po našem vremenu. Igrat će se na stadionu Al Janoub u Al Wakrahu.

U drugoj utakmici posljednjeg kola skupine E, Njemačka je s 4:2 svladala Kostariku, ali Nijemcima to nije bilo dovoljno za prolazak dalje. Zbog bolje gol-razlike dalje je prošla Španjolska, koja je završila na drugom mjestu i u osmini finala srest će se s Marokom.

Pobjednik ogleda Hrvatske i Japana u četvrtfinalu se križa s boljim iz susreta pobjednika skupine G i drugoplasiranog iz skupine H.  Pobjednik skupine G gotovo će sigurno biti Brazil, dok je oko drugog mjesta u skupini H još dosta toga otvoreno, ali trenutno tu poziciju drži Gana.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI