KAKVA PREDSTAVA I VELIKO IZNENAĐANJE! Kostić potopio Barcelonu i Eintrachtu osigurao polufinale

Guliver Images

Eintracht iz Frankfurta pobijedio je Barcelonu u uzvratu četvrfinala Europalige 3:2 i ukupnom pobjedom 4:3 izborio polufinale Europa lige. Protivnik će im biti londonski West Ham.U fantastičnoj nogometnoj predstavi Barcelona je  doživjela poraz nakon 16 utakmica i iznenađujuće se oprostila od mogućnosti osvajanja još jednog europskog trofeja. Najzaslužniji za slavlje Nijemaca bio je sjajni Filip Kostić koji je zabio dva gola za goste. Prvi je zabio s bijele točke već u četvrtoj minuti, drugi je zabio u 67.minuti dok je za 2:0 u 36. minuti zabio kolumbijski centarfor Rafael Santos Borre.

Sergio Busquets u 91. minuti zabio je za 1:3. Kapetan Barcelone zabio je krasan gol s vrha šesnaesterca. Sedam minuta ranije Busquetsu je VAR poništio gol. Barcelona je konačan rezultat postavila u 110. minuti. Memphis Depay poentirao je iz jedanaesterca. U istoj minuti Frankfurtu je isključen stoper Obite Evan N’Dicka zbog drugog žutog kartona.

Krešimir Jakić za goste je odigrao svih 90 minuta za Eintracht.

West Ham je pobijedio kod Lyona 3:0 golovima Dawsona (38′), Ricea (44′) i Bowena (48′) te ukupnim rezultatom 4:1 prošao u polufinale. Nikola Vlašić ostao je na klupi gostiju iz Londona.

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI