KAKVO PONIŽENJE ZA REAL! Barca ih razbila i prekinula svoj crni niz, posebno briljirala jedna zvijezda Blau grane

Soccer Football - LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - March 20, 2022 FC Barcelona's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates scoring their fourth goal as Real Madrid's Thibaut Courtois looks dejected REUTERS/Susana Vera

Barcelona je u velikom derbiju 29. kola La Lige pregazila Real na Santiago Bernabeu 4:0.

Barcelona je došla u glavni grad španjolske pokazati i dokazati kako su se dignuli iz pepela i na svojoj koži to su osjetili Modrić i društvo.

Barca je pobijedila s velikih 4:0, a glavna snaga Katalonaca bio je nezaustavljivi Aubameyang koji je zabio dva i asistirao kod jednog gola Barce. Pridošlica iz Arsenala zabio je svoj prvi gol u 29 minuti, da bi na 2:0 povisio Araujo u 38 minuti. Odmah početkom drugog poluvremena Aubameyang je asistirao Torresu za 3:0, a u 51 minuti Torres dodaje, a Aubameyang postavlja velikih 4:0 za Barcelonu. Real s obzirom  na zbivanja na terenu može i sretan konačnim ishodom.

Real je i dalje glavni kandidat za naslov i ima 66 bodova, Sevilla je na 57. Barcelona je ovom pobjedom skočila na treće mjesto La Lige, a dobije li zaostalu utakmicu može se izjednačiti sa Sevillom na drugome mjestu.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI