KAOTIČNA SITUACIJA U HAJDUKU: Stiglo još loših vijesti, 20 zaraženih koronavirusom! Odgađa se i veliki derbi s Dinamom?

Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

Hajduk je proslavio 110. rođendan, skrmonije nego je mislio i planirao no razlog je opravdan. Bijele je pokosio koronavirus. Sitaucija je krajnje kaotična a Hajduk je jutros na svojim stranicama objavio i dodatnu brigu i probleme. Naime u priopćenju Hajduka stoji da je od ukupno 33 članova Hajdukove ekspedicije, koja je zajedno boravila na putovanjima u Osijeku i Rijeci, zaraženo nažalost njih 20 (12 igrača i osam članova stožera).

Utakmica sa Slaven Belupom koja se trebala igrati danas otkazana je, Hajduk je zatržio i odgodu utakmice s Dinamom idućeh vikenda. Uskoro bi mogla stići i potvrda o tome.

Nakon obavljenih dodatnih testiranja ostatka momčadi i stožera koji su po povratku iz Rijeke smješteni odmah u samoizolaciju utvrđeno je da je na COVID-19 pozitivno još sedam prvotimaca te šest članova stručnog stožera.

Dakle od ukupno 33 članova Hajdukove ekspedicije koja je zajedno boravila na putovanjima u Osijeku i Rijeci zaraženo je, nažalost, njih 20 (12 igrača i osam članova stožera) dok je ostatak u propisanoj samozolaciji na osnovu upute nadležnog epidemiologa NZJZ-a SDŽ. Podsjetimo, Klub je u petak objavio da je nakon prvotnih testiranja imao sedam osoba pozitivnih na koronavirus zbog čega je odgođen prvenstveni ogled sa Slaven Belupom.

Klub će, u skladu s novim razvojem događaja, od povjerenika natjecanja Josipa Breznog zatražiti odgodu derbija s Dinamom koji je na rasporedu u nedjelju 21. veljače.



Liječnička služba HNK Hajduk će vršiti pojačani nadzor u narednim danima te će pozorno pratiti situaciju unutar Kluba kako bi se zaštitili svi igrači i zaposlenici, a poduzete su i dodatne mjere zaštite. Svim zaraženima od srca želimo dobro zdravlje te brz i uspješan oporavak, priopćili su iz Hajduka.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI