Karlović priredio veliko iznenađenje na otvaranju jakog turnira

Facebook

ŠOKIRAO 12. IGRAČA SVIJETA

Hrvatski tenisač, Ivo Karlović, kreirao je veliko iznenađenje u šesnaestini finala ATP turnira iz masters 1000 serije u Cintinnatiju. Veteran hrvatskog tenisa svladao je 12. tenisača svijeta i osmog nositelja, Jo-Wilfreda Tsongu sa 6-4, 7-6 nakon sat i pol igre.

Karlovića u osmini čeka bolji iz dvoboja Kyrgiosa i Dolgopolova, a prođe li jednog od njih dvojice, u nastavku bi mogao naletjeti na Rafaela Nadala, koji prvo mora proći Gasqueta.

Hrvatski tenisač Borna Ćorić poražen je u utorak u 1. kolu ATP turnira iz serije “masters 1000” u Cincinnatiju od Gruzijca Nikoloza Basilašvilija sa 3-6, 6-7 (5) nakon sat i 53 minute igre.

Ćorić je kod 3-3 u prvom setu imao priliku za “break”, ali ju je ispustio. Gruzijac je to naplatio u sljedećem gemu oduzevši servis Ćoriću, i to mu je bilo dovoljno da dobije prvi set.

U drugom setu obojica su imali šanse za “break”, Ćorić u drugom i četvrtom gemu, a Gruzijac u petom i devetom, ali nisu ih iskoristili, pa je odluka pala u “tie-breaku”, gdje više koncentracije imao Gruzijac.



To je bio drugi poraz Ćorića od Basilašvilija, od kojeg je izgubio i ove godine u Lyonu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI