KEK JE ZABRINUT: ‘Moram razgovarati s Andrijaševićem, ne znam što mu je’

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Već nakon pola sata imali su dva gola prednosti i igrača više. Iako je već svima jasno kako je Rijeka osvojila naslov, Keku ne pada na pamet zanositi se.

Rijeka je bez previše muke, onako rutinski, svladala Inter s 2:0 i ostavila zaprešićku momčad bez ijedne pobjede ove godine. Već nakon pola sata imali su dva gola prednosti i igrača više. Iako je već svima jasno kako je Rijeka osvojila naslov, Keku ne pada na pamet zanositi se.

“Ostajemo čvrsto na zemlji i idemo korak po korak. U igri je još 15 bodova i teško mi je objasniti ljudima da još nije sve gotovo”, izjavio je Kek nakon utakmice. U sljedećoj utakmici igraju protiv Dinamove filijale, Lokomotive.

“Već znam da će početi razne priče oko naše utakmice Lokomotivom, ali ne dira me to. Meni je važno da sam odmorio Bradarića i da nitko nije dobio eliminacijski karton. S Andrijaševićem ću pokušati razgovarati, ne znam što mu je, očito je sam sebi nametnuo neki pritisak. Meni je u završnici trebao onaj Franko od ranije, koji je znao odlučiti utakmice”, kritizirao je malo svojeg najjačeg igrača trener Kek.

Kek je kao i uvijek pohvalio navijače. “Baš me iznenadilo kako su navijači pjevali cijelo drugo poluvrijeme i zato žalim što nismo dali još koji gol. Ipak, rano smo riješili utakmicu pa smo u drugom poluvremenu smanjili ritam. No, Inter se branio hrabro sa svih devet igrača”, veli Kek.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI