Kek komentirao spornu situaciju: ‘Treba imati muda u 92. minuti svirati penal za Rijeku’, Petev unatoč greškama zadovoljan

Photo/Pixsell: Goran Kovačić

Borba za prvo mjesto se nastavlja, a četiri boda još uvijek dijele zagrebačku od riječke momčadi.

Rijeka je propustila veliku priliku na svojoj Rujevici, nakon gola Andrijaševića u 68. minuti nisu se uspjeli obraniti i Dinamo je poravnao u 85. minuti preko Soudanija. Borba za prvo mjesto se nastavlja, a četiri boda još uvijek dijele zagrebačku od riječke momčadi.

Matjaž Kek na koncu nije bio zadovoljan rezultatom. “Poslije svih tih najava mislim da ne možemo biti sretni rezultatom. Ipak zadovoljan sam što su moji igrači išli na glavu i što smo dali sve od sebe u ovoj prekrasnoj atmosferi. Šteta što ranije nismo zatvorili utakmicu, imali smo malo problema s ritmom i mislim da sam pogriješio s jednom promjenom. Malo nam je pao ritam i nismo držali visoki presing”, kazao je Kek.

Suđenje nije htio komentirati, ali je istaknuo kako njegova momčad, prema viđenom, zaslužuje prvo mjesto. “Događaju se te situacije u kojima te kazne ako promašiš, ali svaka čast igračima Derbi je bio na razini, ali morat ćemo se još itekako boriti”, kazao je Kek.

Ipak, na koncu je morao prokomentirati suđenje. “Pogledajte samo 92. minutu. Treba imati muda tada svirati penal za Rijeku”, poručio je Kek.



Petev je nakon utakmice kazao kako njegovi nisu uspjeli prenijeti zacrtanu ideju na teren.

“Imali smo drugu ideju i nisam zadovoljan s ekipom. U prvih 15 minuta previše smo griješili i dopustili Rijeci dosta prilika s time nisam zadovoljan. Primili smo naivan gol i raspored obrambenih igrača bio je loš. Ipak, Soudani je zabio eurogol i rezultat je na koncu bio pošten”, kazao je trener Dinama.

Odgovorio je i zašto nije bilo Ćorića. “Ante je bolestan, ima temperaturu”, kazao je Bugarin.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI