KEK MALO BOCNUO HRVATE: ‘VI NISTE NIKAD ZADOVOLJNI! Evo kako Slovenci dočekuju susret s Vatrenima u Spitu

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Pred Hrvatskom nogometnom repreznetacijom nakon pobjede nad Slovačkom okršaj sa Slovenijom na Poljudu zadnji rujanski u sklopu kvalifilkacija za SP.

Pred novinare su najvaljujući utakmicu izašli slovenski izbornik Matjaž Kek i vratar Jan Oblak.

“Znamo tko je favorit, u sportskom duhu je očekivati dobar rezuzltat, sigurno se nećemo lako predati. Moramo biti hrabri i koncentrirani. Vjerujem u naše dečke i vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu”, izjavio je Kek.

“Vi Hrvati nikada niste zadovoljni, kolega Dalić je napravio tihu smjenu, a još ni Modrić ne može igrati. Ne bih puno o Hrvatskoj, radije ću pričati o Sloveniji”, nastavlja bivši trener Rijeke.

Ante Budimir također neće nastupiti, a Kek je na to rekao:



“Luku je teško zamijeniti, zato cijela momčad treba igrati za njega. Što se tiče napadača, ne bih rekao da nemate špicu. Neke sam čak i osobno trenirao, tu su Antonio Mirko ČolakAndrej Kramarić,  Marko Livaja…Mogao bih tako do sutra. Sve je to kvaliteta, ali i mi ju imamo. I neka naša imena nešto znače u Europi. Ovo je prije svega dvoboj ‘susjeda’ i ako će biti tenzija, neka one budu sportske. Želim pravu utakmicu na Poljudu, pred ovakvom publikom. Igramo za svoju himnu, za grb, za Sloveniju i dat ćemo sve od sebe.”

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI