KOMPLETIRANA JE HRVATSKA SKUPINA: Poznate su sve reprezentacije druge faze natjecanja!

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Hrvatska rukometna reprezentacija nakon uspješno odrađene prve faze natjecanje gdje su ostvarili sve tri pobjede i prenijeli dva boda u sljedeću fazu, doznali su sve reprezentacije protiv kojih će igrati.

Reprezentacija se preselila u Beč i tamo će igrati sve utakmice prvenstva do polufinala (naravno ako ostvare plasman).

Prvu utakmicu Hrvatska će igrati u četvrtak protiv jednog od domaćina Austrije. Rukometaši Austrije također su ostvarili sve tri pobjede u skupini i prenose dva boda.

Ovu utakmicu izbornik i igrači istaknuli su kao ključnu u skupini jer igraju protiv domaćina i ne žele da im se opet dogodili utakmica kao s Brazilom prošle godine na Svjetskom prvenstvu.

Hrvatska potom nakon Austrije igrat će protiv Njemačke. Treću utakmicu druge faze natjecanja igrat će protiv Češke dok će završnu utakmicu protiv trenutačno glavnih favorita i branitelja naslova Europe, Španjolske.



Hrvatska bi do utakmice protiv Španjolske mogla riješiti pitanje prolaska u polufinale jer Njemačka ne igra kao što je igrala prošle godine na Svjetskom prvenstvu. Češka je uz dužno poštovanje jedno koplje iza Hrvatske dok utakmica protiv Austrije može usmjeriti dosta toga.

Austrija objektivno nije na razini Hrvatske, ali igraju kod kuće i napunili su se ogromnim samopouzdanjem nakon deklasiranja svih reprezentacija u skupini.

Rezultati by SofaScore

Facebook Comments

Loading...
DIJELI