KONAČNO JE JASAN RAZLOG KOJI JE RAZBJESNIO HRGOVIĆA I USKRATIO MU MEČ KARIJERE! Hunter je na krjau sve objasnio

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Filip Hrgović je kao što je poznato nedavno ostao bez najveće borbe u svojoj profi boks karijeri.

Pobjednika čekao Joshua

U eliminacijskoj borbi za za naslov po IBF-u trebao se boriti protiv Michaela Huntera, no sve je na kraju ipak propalo. Pobjednik tog dvoboja trebao je biti izazivač za IBF-ov teškaški pojas, koji trenutno nosi Anthony Joshua.

Hrgovićev promotor Kalle Sauerland to je nazvao “prevarom” a Hrgović je bio potpuno van sebe. Situacija je od strane  organizatora nesuđenog meča Eddie Hearn ocjenjena kao ‘bizarna’.

Hunter će se na kraju boksati Mikeom Wilsonom u organizaciji Trillera 19.lipnja. Kako je došlo do otkazivanja borbe konačno je objasnio i sam Michael Hunter u razgovoru za emisiju At The Fights.



“I dalje se želim boriti protiv Hrgovića, ali Triller mi je jednostavno ponudio nešto što se ne odbija. Hrgović je bio moj jedini fokus i spremali smo se za njega. Ipak, s poslovne strane smo napravili dobar potez”, rekao je Hunter. Potom je riječ dvije rekao i o promotorima.

“Oni rade jako puno grešaka i rijetko ih se kritizira. A imaju promašaja da ih je teško nabrojati. Oni su ljuti jer su me htjeli podcijeniti i izigrati, ali im nisam dao da se tako postave. Imao sam ugovor s drugom organizacijom ne tako davno i naučio sam kako taj svijet funkcionira.”  kazao je Hunter.

Eddie Hearn je za organizaciju tog meča ponudio 606.666 dolara. Hunteru je od toga trebalo pripasti 60%, a ostatak Hrgoviću, koji bi u tom slučaju zaradio oko 265 tisuća dolara.

Hrgovića nakon svega očekuje novi suparnik kojeg se još traži. U igri su Martin Bakole, Joseph Parker, Oleksandr Usyk no pitanje je hoće li se ijedan od njih htjeti naći u ringu s našim boksačem.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI