KONAČNO OBJAVLJEN DOKUMENT! Evo tko sve upravlja Dinamom!

Konačno je objavljen popis skupštinara Dinama. Podatak je to koji se vješto skrivao od navijača i entuzijasta koji žele klub vratiti na ispravan kolosjek, kolosjek demokracije i prava na izbor ‘jedan član jedan glas’.

Iz novoosnovane udruge ‘Dinamo to smo mi’, objavili su dokument na kojem se nalaze sva imena skupštinara Dinama, odnosno tijela koje trenutno sačinjavaju upravljačku strukturu kluba iz Maksimirske 128.

Oglasili su se i priopćenjem u kojem pojašnjavaju svoj stav i najavljuju nove mjere koje će poduzeti za ‘spas’ kluba.

“Skupštinu GNK Dinamo Zagreb čine zaposlenici i poslušnici bjegunca osuđenog za izvlačenje klupskog novca.

Udruga ‘Dinamo, to smo mi’ posredstvom Središnjeg državnog ureda za sport nedavno je konačno došla u posjed izvatka iz registra sportskih klubova odnosno popisa članova Skupštine i drugih tijela sportske Udruge GNK Dinamo. Osobe koje su donijele odluku kako GNK #Dinamo nije oštećen od strane trojice djelatnika okrivljenih za izvlačenje klupskog novca na Županijskom sudu u Osijeku većinom su klupski zaposlenici i poslušnici koje je tamo instalirao upravo bjegunac od hrvatskog pravosuđa.



“80 članova Skupštine kluba koji nisu izabrani voljom članova kako nalaže aktualni Statut kluba većinom su ljudi koji imaju ili su imali izravnu financijsku korist od kluba kao stalni ili povremeni suradnici. Svojim glasovima i štetnim odlukama preuzeli su odgovornost za nastalu štetu i po pravomoćnosti sudske odluke tražit ćemo da osobno obeštete klub.” kazao je predsjednik Udruge Juraj Čošić i napomenuo kako je prema trenutnim istragama riječ o najmanje 330 milijuna kuna.

Popis članova Skupštine koji smo dobili od Ureda za sport datira od 2007. do siječnja 2018., te nedostaje zadnji popis skupštinara iz ožujka 2018. Na popisu tijekom godina možemo vidjeti predstavnike drugih prvoligaških klubova, punice, nećake, bližu i daljnju rodbinu, kontroverzne poduzetnike, osumnjičenike USKOK-a, bivše visoko pozicionirane policajce, istaknute članove najvećih političkih stranaka, a najviše HDZ-a te stranke Milana Bandića.

Pozivamo sve koji dišu plavo i žele osigurati svjetliju budućnost kluba da se učlane u Dinamo čim prije, a Udruga će se pobrinuti da ostvare svoje prava na članstvo u Udruzi građana GNK Dinamo te prava na izbor Uprave kluba. Na priloženim slikama popis iz siječnja 2018. godine”, stoji u priopćenju, a ispod na slikama možete vidjeti popis.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI