KONAČNO OTKRIVENA PRAVA ISTINA O PADU NOVAKA ĐOKOVIĆA: Bivši izbornik Srbije progovorio o radikalnoj promjeni

Facebook: Novak Đoković (Official)

Srpski tenisač godinama je bio nepobjediv, žario je i palio teniskim terenima, osvajao sve što se osvojiti dalo, a onda su sredinom prošle sezone, na vrhuncu forme, počeli problemi.

Bivši izbornik srpske Davis Cup reprezentacije, Bogdan Obradović, razotkrio je za španjolski list AS pozadinu priče o takozvanom “padu” Novaka Đokovića. Srpski tenisač godinama je bio nepobjediv, žario je i palio teniskim terenima, osvajao sve što se osvojiti dalo, a onda su sredinom prošle sezone, na vrhuncu forme, počeli problemi. Danas Đoković uredno može izgubiti meč u ranoj fazi turnira i to čak više nije ni glavna vijest u medijima, a bivši izbornik Obradović otkrio je kako je za sve to kriva radikalna veganska ishrana koja ne uključuje konzumiranje mesa.

“Novak je ispraznio svoje tjelesne zaliha, ja sam prvi imao problem s Pepeom Imazom oko toga. Svi ti mentalni treneri tjeraju te da razmišljaš što je zapravo najvažnije i to je katastrofa. Pa jedan Michael Phelps uživa jedući ‘bakine specijalitete’ i onda poslije sruši svjetski rekord. Đoković je sjajan momak, ali sada je ponesen nekim čudnim teorijama”, kazao je Obradović za AS i napomenuo kako je Novak napokon odlučio vratiti se starom načinu prehrane.

“Novak sada ponovo jede meso i to je dobro. Vidjet ćemo kako će na to reagirati”, kazao je Obradović i otkrio što je još utjecalo na tako drastičan pad forme.

“Prošle godine tjednima nije igrao, a to je loše. Smanjio je i treninge pa je počeo s tom čudnom ishranom, više je meditirao nego trenirao. Prekinuo je rutinu, a u tenisu vam svaka promjena reketa može promjeniti igru, a onda si zamislite što vam se dogodi kada promijenite čitav pristup”, pojasnio je bivši izbornik Srbije.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI