KONAČNO POTVRDILI NAGAĐANJA: Dogovoreni boksački mečevi stoljeća između Joshue i Furya! Iscurili i prvi detalji povijesnog dvoboja

Britanski profesionalni boksači Tyson Fury i Anthony Joshua potpisali su ugovor prema kojemu će održati dva meča za ujedinjavanje naslova svjetskog prvaka u teškoj kategoriji prema verzijama IBF, WBO, WBA i WBC.

Prva borba trebala bi se održati u lipnju ili srpnju, a uzvrat u studenom ili prosincu.

“Najteži dio uvijek je nagovoriti sve zainteresirane da potpišu jer uvijek postoje suparništva među promotorima, televizijskim kućama i samim borcima. Sada je to odrađeno. Nadamo se kako ćemo imati potvrđeno mjesto gdje će se borbe održati tijekom sljedećeg mjeseca”, objavio je boksački promotor Eddie Hearn za američku tv kuću ESPN.

Prema informacijama koje se mogu saznati najizglednija opcija za ovaj spektakl u lipnju je Saudijska Arabija koja bi uložila ogromnu svotu novca u ovaj boksački spektakl.

Fury je posljednju borbu imao prije više od godinu dana kada je nokautirao Amerikanca Deontaya Wildera, dok je Joshua u prosincu svladao Bugarina Kubrata Puleva i tako obranio svoje naslove po verzijama IBF, WBA i WBO verziji. 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI