Konačno svanulo Daniju Olmu! Zabio prvijenac u Bundesligi i završio priču protiv Koelna

Screenshot

Konačno je svanulo i Daniju Olmu. Dugo je bio na klupi, trener Nagelsmann nije mu davao puno prilike za igru, krenula su pitanja jeli mladi Katalonac pogodio s odabirom kluba. I sam je otvoreno izražavao nezadovoljstvo svojom minutažom i tretmanom u momčadi.

No nakon povratak nogometu u Njemačkoj u post koronafazi svanulo je Olmu. Igrao je treću utakmicu u nizu, a već je ranije zabio i u utakmici kupa. Jučer je u utakmici protiv Koelna u slavlju svog Red Bulla 4:2 postigao je svoj bundesligaški. Sretna za bivšeg Dinamovca bila je 57. minuta utakmice. Nakon udarca iz kuta lopta je stigla do španjolskog nogometaša, a on je pronašao rupu u velikoj gužvi u kaznenom prostoru i preciznim udarcem sa ruba šesnaesterca matirao domaćeg vratara. Olmo je igrao do 78. minute.

Koln je protiv trećeplasirane momčadi Bundeslige poveo pogotkom Cordobe, ali je Leipzig već do poluvremena preokrenuo preko Schicka i Nkunkua. Werner je u 50. minuti zabio za 3:1, Modeste smanjio u 55. minuti, no dvije minute kasnije pobjedu gostiju iz Leipziga osigurao je Olmo.

Ovom pobjedom  Leipzig se vratio na treće mjesto na ljestvici sa 58 bodova, dva manje od drugoplasirane Borussije Dortmund i dva više od Borussije Mönchengladbach i Bayer Leverkusena koji su na četvrtom i petom mjestu.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI