Kovačićev agent otkrio ima li šanse za povratak u Serie A: ‘Mateo ne igra dovoljno, ali kako će pored Modrića i Kroosa’?

Facebook

O Mateovoj karijeri u Realu i životu u Madridu, kao i o mogućnosti povratka u Serie A, kao što se spominjalo ranije, govorio je Kovačićev agent, Nikky Vuksan.

Hrvatskom reprezentativcu Mateu Kovačiću dobro ide u Real Madridu. Bio je to velik korak za mladog igrača, da tako rano u karijeri pređe u klub koji obiluje zvijezdama u top formi, a Kovačić je dugo čekao na pravu priliku. Dočekao ju je tek ove sezone i gotovo u svakoj utakmici koju je igrao ostavio je pozitivan dojam.

O Mateovoj karijeri u Realu i životu u Madridu, kao i o mogućnosti povratka u Serie A, kao što se spominjalo ranije, govorio je Kovačićev agent, Nikky Vuksan.

“Mateu je dobro u Madridu, Real je jedan od najvažnijih klubova na svijetu. Lijep je to grad i on je sretan u Španjolskoj”, kazao je Vuksan za FcInterNews.

“Kovačić možda ne igra dovoljno, ali ipak je Real europski prvak, a to znači da ima sjajne igrače. Modrić je vjerojatno najbolji veznjak na svijetu, Kroos je svjetski prvak s reprezentacijom, a tu su i Isco i James. U Realu ima puno zvijezda, ali svi su oni sretni što imaju Kovačića”, kazao je Vuksan, pa istaknuo kako Mateo još uvijek zdušno navija za Inter.

“To je živa istina, u Interu ima puno prijatelja i proveo je sjajno vrijeme u Milanu, ali uvijek dođe tren kada se treba rastati. Bilo kako bilo, on i dalje prati Inter gdje između ostalog igra i njegov dobar prijatelj Marcelo Brozović. To se nikada neće promijeniti, Inter će mu uvijek biti u srcu”, otkriva Vuksan.



Ako mu je bilo tako predivno u Milanu, zašto je otišao? “Ma nema igrača, osim Francesca Tottija, koji bi odbio Real Madrid”, veli Vuksan.

Postoji li mogućnost za povratak u Serie A kako se nagađalo već u nekoliko navrata? “Ne želim o tome razgovarati. Pa ne znam ni gdje ću ja biti za pet godina, a kamoli da pričam u ime nekog drugog kao što je Mateo”, zaključuje Kovačićev agent.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI