Kraj agonije u Njemačkoj: Alen Halilović našao novi klub i napokon napušta Hamburg

Facebook: Alen Halilović (Official)

Pisalo se proteklih dana kako su potencijalne Halilovićeve destinacije Valencia, Betis, Sporting, Leganes, Espanyol, a spominjala se čak i Roma, no na kraju se ipak čini kako će u utrci pobijediti kanarski klub.

Španjolski prvoligaš u ozbiljnim je pregovorima s Bundesligašem HSV-om oko dovođenja 20-godišnjeg hrvatskog veznjaka, Alena Halilovića. La Provinica piše kako je stvar gotovo pri kraju, a pozivaju se i na hamburški Abendblatt u kojemu je sportski direktor HSV-a, Jens Todt, potvrdio pregovore s Las Palmasom.

Pisalo se proteklih dana kako su potencijalne Halilovićeve destinacije Valencia, Betis, Sporting, Leganes, Espanyol, a spominjala se čak i Roma, no na kraju se ipak čini kako će u utrci pobijediti kanarski klub. Jedan od vjerojatnih razloga zašto baš Las Palmas jest mogućnost da ga klub već sada na zimu kupi, odnosno da ga najprije posudi, a onda na ljeto da otkupi njegov ugovor.

Halilović bi, pređe li u Las Palmas, igrao s još jednim hrvatskim nogometašem, Markom Livajom. Livaja se odlično snašao na Kanarima, standardni je igrač prve momčadi, a nadamo se da će i Alenu biti isto pređe li u Las Palmas.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI