KVALIFIKACIJE ZA EURO: Evo gdje večeras možete pogledati utakmicu protiv Mađarske

Tom Dubravec/Cropix

Večeras Hrvatska nogometna reprezentacija igra kvalifikacijsku utakmicu s Mađarskom na Poljudu. Utakmica počinje u 20:45 uz izravan prijenos na Novoj TV, što znači da ne trebate imati nikakve posebne pakete kako biste gledali utakmicu.

Emisija prije utakmice počinje u 20 sati, a također će biti omogućen i live stream koji možete gledati na gol.hr. Ovo je prvi put nakon 3 godine i utakmice s Italijom, koja se odigrala pred praznim tribinama, da će Hrvatska reprezentacija nastupati na Poljudu. Čak je i spremna i posebna koreografija koja će uveličati utakmicu, a visoke mjere sigurnosti će se pobrinuti da sve prođe u najboljem redu. Izbornik Zlatko Dalić najavio je utakmicu i rekao kako želi pobjedu.

“Respektiramo Mađare, neće nas zavarati ta situacija u kojoj su ostali bez nekoliko igrača. Nećemo se puno zamarati Mađarima, ulazimo u utakmicu s respektom, ali znamo da sve ovisi o nama i našem pristupu. Znate koliko vjerujem ovim igračima. Moj posao je da sačuvam kuću i atmosferu i popravim svoju formu protiv Azerbajdžana, tamo nisam bio u formi, nisam reagirao na vrijeme kada su igrači pali. Nadam se boljem izdanju samog sebe.”

Izbornik je još prije rekao kako mu treba još 6 bodova kako bi osigurao Europsku smotru.

Moguća postava za utakmicu s Mađarskom:  Livaković, Jedvaj, Lovren, Vida, Barišić, Brozović, Modrić, Rakitić, Vlašić, Perišić, Petković.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI