LAŽNE GLASINE O DINAMOVOJ UTAKMICI: Na stadion u Beč ipak se neće moći negativnim testom

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NK Dinamo u četvrtak od 18:45 igra protiv Rapida u Beču, piše Gol.hr.

Radi se o utakmici trećeg pretkola Europske lige, a na društvenim su se mrežama proširile glasine da navijači Dinama mogu na stadion i uz negativan test, no ove je tvrdnje Dinamo poreknuo.

Modri će imati podršku oko dvije tisuće svojih navijača koji su morali ispuniti jedan od dva uvjeta za ulazak na stadion, biti cijepljen ili imati potvrdu o preboljenu koronavirusa.


“S obzirom na netočne objave koje su se tijekom dana pojavile na društvenim mrežama, a u kojima se navodi da se na temelju negativnog PCR testa može ući na stadion u Beču, GNK Dinamo napravio je dodatnu provjeru direktno sa SK Rapid i ta informacija koja se pojavila nije točna.

Na stadion u Beč neće biti moguće ući s negativnim PCR ili antigenskim testovima, kako je GNK Dinamo i objavljivao na web stranici tijekom proteklih nekoliko dana.



Ulaz na stadion u Beču na utakmicu SK Rapid – GNK Dinamo bit će omogućen samo onim navijačima koji će uz ulaznicu za utakmicu i osobni dokument imati važeću EU digitalnu COVID potvrdu koja je dobivena na temelju dvije stavke:

1. Osoba koja je preboljela Covid-19 unutar 180 dana (6 mjeseci)

2. Cijepljena osoba

Obaviješteni smo sa strane SK Rapid da je sigurnosni protokol za ulazak na stadion sljedeći:

1. Pregled EU digitalnih COVID potvrda

2. Osobni pregled i kontrola ulaznice

Stadion u Beču bit će otvoren za navijače od 16:45h.
O svim ostalim detaljima obavijestit ćemo navijače na vrijeme”, napisao je Dinamo u svojem priopćenju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI