LEGENDA GA PROZVALA: ‘Vjerojatno bih o tome trebao razmišljati manje’

Prva pobjeda Hrvatske na Svjetskom prvenstvu za rukometaše u Egiptu donijela je i prvu priliku za Halila Jaganjca na ovom SP-u.

Nakon što je protiv Japana bio izvan momčadi koja je konkurirala za utakmicu, Lino Červar uvrstio je 22-godišnjeg lijevog vanjskog u sastav protiv Angole, a Jaganjac je u pobjedi s 28:20 zabio jedan gol.

Je li se moglo i više? U jednom trenutku tijekom prijenosa utakmice na RTL-u, legendarni Nikša Kaleb je u ulozi stručnog sukomentatora kazao da se Jaganjca previše ograničava i da bi trebao pucati više, a priča o tome je li dovoljno slobodan za šutiranje nastavila se i nakon susreta.

S Jaganjcem je pred kamerama RTL-a razgovarao upravo Kaleb, lijevo krilo iz trofejne i sjajne generacije naših Kauboja.

Kaleb je pitao Jaganjca je li možda previše opterećen s obzirom na to da je još uvijek mlad i tek skuplja pravo iskustvo na velikim natjecanjima.



‘Ne bih rekao da imam respekt, ali naravno da je u podsvijesti da ipak ne mogu ‘uzeti’ šut kada god mislim’, rekao je 22-godišnji lijevi vanjski.

‘Nisam oklijevao pucati. No, vjerojatno bih o tome mogao razmišljati manje’, dodao je Jaganjac o svojem pristupu i mogućem pritisku na terenu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI