LEGENDA HAJDUKA I RIJEKE O DERBIJU: “Više me Rijeka razočarala nego što me Hajduk oduševio”! Posebno se osvrnuo na Caktaša

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hajduk je srušio Rijeku na Rujevici u zadnjim sekundama utakmice i odnio velika tri boda. Ključni čovjek je na kraju ispao toliko ovih dana i tjedana spominjani kapetan bijelih Mijo Caktaš.

Nekako čudna utakmica, nije bilo ritma, a obje momčadi su se previše pazile”, kazao je za Dnevno Tonći Gabrić kazajući svoje prve dojmove nakon utakmice. Gabrić je legendarni vratar mnogih klubova i hrvatske reprezentacije, a nekad čuvar mreže i Rijeke i Hajduka.

“Konačno se Hajduku posrećilo pa je dobio utakmicu u zadnjim sekundama, no ne mislim da je Hajduk odigrao naročitu utakmicu. Više me neugodno iznenadila Rijeka nego što me Hajduk ugodno iznenadio. Rijeka ima dobrih igrača koji su bili suzdržani, a neki i na lošim pozicijama u momčadi. Rijeka koja voli napadati u ovoj utakmici kao da je nešto čekala. Takav joj se pristup na koncu i osvetio”.

Vi ste stručnjak za treninge vratara, zadovoljni ste izvedbom  Lovre Kalinića u ovoj utakmici?

“Jesam, bio je posve siguran, sve ono što se moglo obraniti je i obranio, dovoljno za netaknutu mrežu. To je dobro odrađen vratarski posao”.



Priupitali smo Gabrića napreduje li Hajduk u svojoj igri?

“Teško je to reći, nije ovo bila Bog zna kako odigrana utakmica, ali pobjeda je tu. A kada se trijumfira nakon poraza onda to i jest napredak. Osobno, meni je najviše drago zbog Caktaša, on je Hajdukovo dijete, igra srcem za klub i mislim da zaslužuje sve počasti i u momčadi i u klubu. Sve sam rekao”!

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI