Legenda Juventusa rekla je sve što trebamo čuti o Mandžukiću: ‘Gledajući njega, vidim sebe’!

Facebook: Juventus (Official) Photo: LaPresse/Daniele Badolato

"Gledajući Marija Mandžukića, vidim sebe. Sjajan je i srčan igrač i idol je svih u mojoj kući", poručio je legendarni napadač Juventusa.

Sredinom posljednje dekade prošlog stoljeća, Fabrizio Ravanelli bio je strah i trepet talijanske Serie A i bio je jedan od najboljih napadača u Europi. Osim što je bio prepoznatljiv po svojoj sijedoj kosi i golovima, Ravanellija je krasila izrazita robusnost, silna energija, požrtvovnost, momčadska igra i pravi talijanski temperament.

Ravanelli je ikona Juventusa s kojim je osvojio Ligu prvaka, Kup UEFA-e, Scudetto i talijanski kup, stoga njegove riječi i mišljenje danas imaju veliku težinu. Ravanelli je talijanskim medijima otkrio kako baš u Mariju Mandžukiću vidi svojeg nasljednika. Što i ne čudi s obzirom da je Mario po osobnosti u mnogočemu sličan Ravanelliju.

“Gledajući Marija Mandžukića, vidim sebe. Sjajan je i srčan igrač i idol je svih u mojoj kući. Troši se i bori za svoju momčad, Allegri od njega traži puno, a zapravo dobiva još više. Mario je napadač koji je prva crta obrane svoje momčadi i izluđuje protivnike tako što im zatvara manevarski prostor. Baš je zbog toga jedan ideal onoga o čemu se toliko priča. Protiv Barcelone sam vidio veliki Juve. Momčad je to koja pod svaku cijenu želi pobijediti. Allegrijevi nogometaši imaju sve najvažnije odlike momčadi, a to su solidarnost, karakter i odlučnosti. Oni su ponos Juventusa jer pokazuju sve što je usađeno u DNK ovog kluba i sada je uspješno preneseno na novu generaciju”, strastveno je komentirao legendarni Ravanelli.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI