LEGENDARNI NAPADAČ CIBALIJE TEŠKO JE BOLESTAN: ‘Pobijedio je u puno ozbiljnih utakmica, pobijedit će on i u ovoj priči’

Mladen Bartolović bivši napadač s hrvatskih prvoligaških terena ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

Legendarni je 44-godišnji napadač igrao u Segesti, Cibaliji, Dinamu, Zagrebu i Hajduku, a pozornost su na njegovu borbu s bolešću skrenuli Cibalijini navijači.

Mile Petković, dugogodišnji prvoligaški trener koji je s Bartolovićem surađivao u Cibaliji i Zagrebu otkrio je za 24sata da borbu bivšeg napadača prati od prvog dana.

“Njegov brat dogovorio je operaciju u zagrebačkom Merkuru kod najkvalitetnijih europskih i svjetskih stručnjaka u tom pogledu. Čuo sam se s njim prije operacije, poslao sam mu poruku, a puno sam se i naplakao razgovarajući s njegovim bratom”, rekao je.

“Na ‘malog’ Bartola gledam kao na svoje dijete, a roditeljima je najgore kada djeca imaju problema sa zdravljem”, dodao je Petković, ističući da su se javili Bartolovićevi bivši suigrači Sergej Jakirović i Mario Brkljača, a javio se i Ivica Sertić, nekada trener u 1. HNL, koji danas radi u Saudijskoj Arabiji.



“Poslao sam mu poruku, Bartol je već pobijedio u puno ozbiljnih utakmica, pobijedit će on i u ovoj priči”, kazao je Petković i dodao da je uz veliku podršku navijača, Bartoloviću velika potpora i njegov kum Mario Lučić, također bivši prvoligaški igrač.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI