LEGENDARNI VOZAČ F1 Znam u kakvom je stanju Schumacher! Želio bih da se vrati na stazu i bude podrška svom sinu

screenshot, youtube

Legendarni vozač Formule 1 Felipe Massa umirovio se krajem 2017. godine, ali i dan danas se teško nosi s velikom nesrećom koja se dogodila njegovom dugogodišnjem momčadskom kolegi u Ferrariju Michaelu Schumacheru.

Slavni brazilski vozač tvrdi kako zna u kakvom je stanju Schumacher, sedmerostruki prvak Formule 1 koji je 29. prosinca 2013. godine teško stradao na skijanju u francuskim Alpama.

Legendarni prvak je pao i udario glavom u kamen, kaciga mu je spasila život, ali je pretrpio teške ozljede i od tada se nalazi na kućnom liječenju. Obitelj od tada strogo čuva informacije o njegovom stanju, no Massa je odlučio podijeliti ono što on zna.

“Znam u kakvom je stanju Schumacher! Imam sve informacije jer sam s njim uvijek bio posebno blizak, iako ne i sa njegovom suprugom Corinnom, koja nije imala običaj dolaziti na utrke”, rekao je Massa, pa ipak ispoštovao želju obitelji da se o Schumacherovom stanju ne govori javno.

“Glavna stvar koju mogu reći o njegovom stanju je da je ono teško. Obitelj ne voli javno govoriti o njegovom stanju, pa tko sam onda ja da to napravim?”, rekao je 39-godišnji Brazilac i zaključio:



“Svaku noć ga sanjam, molim se da mu bude bolje. Želio bih da se vrati na stazu i bude podrška svom sinu. Volio bih da se to dogodi jednog dana”, prenose Sportske novosti.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI