LEGENDE HRVATSKOG RUKOMETA SE OPRAŠTAJU OD SARAČEVIĆA: ‘Bio je veliki čovjek, u šoku sam, zvao sam ga nije se javio…’

Zlatko i ja proveli smo jako puno vremena skupa u reprezentaciji. Bio je pun duha, pun šala, puno smijeha rekao je Patrik Ćavar za 24 sata.

Legendarni Zlatko Saračević preminuo je nakon pobjede njegove Podravke nad Lokomotivom. Prevezen je u koprivničku bolnicu gdje su ga neuspješno reanimirali 40-ak minuta.

“Uh, ne mogu doći k sebi, ostao sam bez teksta. Čuo sam da mu je pozlilo poslije utakmice, onda su me zvali i rekli da je umro Zlatko Saračević. Bez teksta sam, u totalnom šoku. Odmah sam se čuo s Džombom, Kalebom…, telefon zvoni cijelo vrijeme, dečki se javljaju, nitko još ne vjeruje. Strašno, ovo je totalni šok” – rekao je šokirani Goran Šprem.


“Strašno me ovo pogodilo. Bože sačuvaj, znamo se 30-35 godini, volio sam Zlatka, proveli smo jako puno vremena skupa u reprezentaciji. Bio je pun duha, pun šala, puno smijeha, stalno smo prepričavali neke zgode koje smo prolazili skupa i doista ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo.” – izjavio je Patrik Ćavar.

Slavko Goluža je uplakan u suzama, šokiran, prisjećao se prvih rukometnih dana za 24 sata.“Vraćao sam se večeras s utakmice i nazvao sam ga da mu čestitam na pobjedi, nije mi se javio” – kazao je kroz suze Slavko Goluža.

Zlatko Kaleb komentirao je zlatnu generaciju iz Atlante 1996.

“Vraćaju mi se misli na onu generaciju iz Atlante, nema više Iztoka Puca, nedavno je umro i Zlatko Portner, a sada i naš Hamšo. Tako smo nekad, Šprem i ja, znali zvati Saračevića. Kažem, gutam knedle i pravim se da me nitko ne vidi po kući jer su mi oči pune suza. Što god kažem glupo je, bar sam ja uvijek spreman za šalu, ali sada ne mogu ni pričati, užasno se osjećam – kaže Kaleb.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI