LIGA PRVAKA: Ništa od čuda iz Villarreala

Screenshot

U Ligi prvaka susreli su se nogometaši Villarreala i Liverpoola. U uzvratnoj utakmici Liverpool je poveo s 3:2 te je time potvrdio prijašnju prednost od 2:0, prenosi HRT.

“Razgovarali smo i o tome kako ćemo odgovoriti ako Liverpool dođe do 2:2, ali bez Danjume i bez Gerarda nismo mogli. Nismo imali snage za uzvratiti. Iako nismo uspjeli napraviti taj zadnji korak, moramo nastaviti putem kojim idemo”, rekao je trener Villarreala Unai Emery.

Ponudio je rješenje za suprotstavljanje Redsima, ali i priznao da njegova momčad nije imala snage za više od ovoga što je napravila.

“Trebali smo više biti na lopti i kontrolirati posjed. U drugom poluvremenu nismo imali kapacitet za suprotstaviti se impresivnom Liverpoolu”, rekao je Emery.

Start iz snova u prvom poluvremenu ipak nije bio dovoljan.



“U prvom poluvremenu smo bili fantastični, bila je to predstava koja nam je dala nadu. Na poluvremenu smo znali da se Gerard Moreno muči i osjeća svoju ozljedu, ali htjeli smo ga zadržati na terenu čim je duže moguće, no on nije mogao trčati. Prvi dio utakmice je bio poput naših optimističnih planova, ali svejedno smo trebali malo više. Trebali smo odigrati savršenu utakmicu, posebice u obrani”, kazao je Emery.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI