LIVAJA I GUSTAFSSON NAJAVILI TOBOL: ‘Napast ćemo na Poljudu od prve minute’! Glavna zvijezda poručila: ‘Radujemo se povratku publike’

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Pred igračima Hajduka otvaranje je europske sezone. Od 21 sat na svom Poljudu igraju prvu utakmicu 2.pretkola Konferencijske lige protiv Tobola.

Trener Hajduka Šveđanin Jens Gustafsson najavio je napadačku igru svoje momčadi.

“Napast ćemo od prve minute i vidjeti kako će se utakmica razvijati,” rekao je Gustafsson na konferenciji za novinare u srijedu navečer.

Gustafsson očekuje i pomoć publike na Poljudu kako bi njegova momčad dobro ušla u susret.

Švedski stručnjak Gustafsson je istaknuo kako su gosti opasni iz prekida, dodavši kako se Hajduk posebno pripremao za takve situacije.



Na upit hoće li za Hajduk biti pritisak što se nakon dugo vremena na Poljudu vraćaju navijači, Gustafsson je kazao kako na to gleda kao na pozitivnu stvar.

“Trebaju nam navijači da bismo bili uspješni i očekujem da Poljud sutra proključa,” poručio je 42-godišnji Šveđanin.

I najbolji nogometaš Hajduka Marko Livaja izjavio je kako se raduje nazočnosti publike.

“Mislim da imamo kvalitetu, dosta je novih igrača. Imamo puno mjesta za napredak. Ovo je idealno vrijeme da se ekipa što prije uigra. Protiv Lokomotive je bilo stvari koje moramo popraviti, obrambeno u posljednje tri utakmice nismo na nivou, ali vjerujem da će biti bolje. Radujemo se povratku publike na stadion, svi znamo kakvi su Hajdukovi navijači i sigurno će nam uz njih biti lakše. Moramo biti koncentrirani. Ne smijemo gubiti glavu. Mislim da nam to ne bi trebao biti pritisak, već jak vjetar u leđa” – dodao je Marko Livaja u najavi premijerne utakmice Bilih u Europi.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI