LIVAJA NAGLASIO DA NE POSTOJE LAGANE UTAKMICE: Komentirao je i snimku suca Bebeka!

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Uoči nastavka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, na konferenciji za novinare govorili su Borna Sosa i Marko Livaja.

Odlična vijest za reprezentaciju je povratak Luke Modrića, koji nije nastupao za Hrvatsku u rujnu zbog ozljede, a i Livaja misli da je to veliki vjetar u leđa za reprezentaciju.

“Nakon tri pobjede sve je super. Blizu smo Svjetskog prvenstva, a pred nama su još dvije, nimalo lagane utakmice. Vratio se Luka, bit će nam svima lakše. Favoriti smo, ali to treba potvrditi i na terenu”, kazao je Livaja.

Komentirao je Dalićevu odluku da s popisa izostavi Petkovića, ali se osvrnuo i na svoje vrijeme u reprezentaciji.

“Na meni je da igram, a na izborniku da me zove ako misli na mene. Nakon SP-a u Rusiji igrali smo dvije loše utakmice protiv Portugala i Španjolske, taman sam stigao u nekom lošem periodu. Što se tiče Brune Petkovića, znam ga dosta godina. Igrao je s mojim bratom u Cataniji. O njemu imam samo dobro mišljenje, ima puno kvaliteta. Nije bio u formi, ali se sada polako diže i ne sumnjam da će dokazati kako mu je mjesto u reprezentaciji. On je iznimno kvalitetan igrač”, rekao je Livaja.



Dotaknuo se nadolazeće utakmice s Ciprom.

“Danas ne postoji slabe reprezentacije, nema lakih utakmica. Cipar igra dosta defenzivno, pratio sam ih dok sam igrao u Grčkoj. Imaju par kvalitetnih pojedinaca, ali ako budemo pravi, pobjeda neće doći u pitanje”, kaže Livaja koji smatra da može igrati s Kramarićem u napadu.

“Krama je kvalitetan igrač, nije se teško razumjeti s njime. Na Poljudu smo odigrali sjajno, a sada je ovo neka nova utakmica i ne opterećujem se s time. Izbornik nam je već dao neke smjernice kako da igramo, vidjet ćemo kako će to izgledati na Cipru.”

Novinari su ga upitali smatra li da sam vuče Hajduk.

“Ne mislim da nosim Hajduk na svojim leđima, imamo puno kvalitetnih igrača. U reprezentaciji je sve na većoj razini, igrači igraju u velikim klubovima. Smatram da se možemo kvalificirati na SP već sada, ali neke stvari nam se moraju poklopiti.”

Novinare je posebno zanimalo što će reći napadač Hajduka o sukobu sa sucem Ivanom Bebekom i snimci koja se pojavila na internetu.

“U te stvari oko Bebeka uopće ne ulazim, iskreno nisam ni slušao što je govorio. Dao sam mu ruku nakon utakmice. Ja mislim da je bio kazneni udarac, on misli da nije i tu se sve završilo što se mene tiče. Nakon utakmice mirno smo otišli svako svojoj kući.”

Dotaknuo se i zvjezdanog statusa kojeg uživa u Splitu.

“Ovo mi je najljepše razdoblje u životu! S popularnosti se jako dobro nosim, kad igraš nogomet moraš se znati nositi s pritiskom. Sve je to lijepo”, zaključio je Livaja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI