Liverpool na pragu dovođenja prvog pojačanja? U Redse stiže jedan od Kloppovih miljenika!

Instagram

Naslov je konačno osvojen nakon 30 godina čekanja, proslavljen je u čudnim okolonostima, no Liverpool i Jurgen Klopp se polako okreću novoj sezoni i novim izazovima koji ih očekuju. Momčad će trebati još malo ojačati i osvježiti kako bi se ponovno krenulo u obranu naslova prvaka, te europske i sve druge izazove i borbu za trofeje.

S obzirom na novonastalu situaciju i krizu koja će uslijediti zbog pandemije koronavirusa, trebat će pametno i mudro financijski investirati u igračka pojačanja. Zbog cijene koja je jako narasla Klopp je odustao od dovođenja napadača Tima Wernera koji se na kraju skrasio u Chelsea i predvodit će njihov napad u idućoj sezoni. Klopp nije želio ići u licitaciju zajedno s čelnim ljudima Liverpoola. A njemački je trener poznat po tome da radi upravo to – mudro odabire igrače za svoju momčad i stil igre kojeg gaji. Ima i neke igračke miljenike na koje je slab. Jedan od njih je trenutno u Munchenu i igrač je Bayerna. Riječ je o Thiagu Alcantari.

Veznjak koji je prošao sve mlade kategorije Barcelone, a 2013. je po izričitoj želji tadašnjeg trenera Bavaraca Pepa Guardiole prelazi u Bayern. Thiago Alcantara (29) i Liverpool već su sve dogovorili, a pregovori između klubova u završnoj su fazi, piše dalje poznata španjolska dnevna novina.

Bayern će ga unatoč želji da ga zadrži i ima ugovor do idućega ljeta, možda morati prepustiti Liverpoolu a to će Engleze koštati 35 milijuna eura. Teško da postoji atraktivniji  i jači izazov od onog koji nudi novi prvak Engleske pod vodstvom menadžera kojem je Thiago jedan od najdražih igrača i koji mu je upao u oko još dok je karizmatični Nijemac bio u Bundesligi.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI