‘LJUTIT SAM I TO JE SKANDALOZNO’: Nećete vjerovati koga je Wenger okrivio za debakl protiv Bayerna

Facebook: Arsenal (Official)/ Photo: Stuart MacFarlane

Mora se priznati kako je Wengerova momčad dobro odradila prvo poluvrijeme, iako su mogli zabiti i više od jednog gola. No, taj crveni karton francuskog braniča i penal kojeg je napravio očito je prelomio utakmicu.

Nogometaši Bayerna deklasirali su Arsenal u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka ponovivši rezultat od 5:1 iz prve utakmice. Bavarci su ukupno 10:2 potopili momčad Arsenea Wengera i priuštili mu vjerojatno najveću sramotu u njegovoj dugogodišnjoj karijeri na klupi londonskog kluba.

Pogotke za Bayern zabili su Lewandowski (55′), Robben (68)’, Douglas Costa (78′) i Arturo Vidal (81′,85′), koji je zabio dva gola, dok je za Arsenal zabio Walcott. No, Arsenal je od 54. minute morao igrati s igračem manje zbog isključenja Koscielnyja. Mora se priznati kako je Wengerova momčad dobro odradila prvo poluvrijeme, iako su mogli zabiti i više od jednog gola. No, taj crveni karton francuskog braniča i penal kojeg je napravio očito je prelomio utakmicu. Nakon toga sve je krenulo nizbrdo i Bayern je natrpao mrežu Arsenala golovima, a Arsene Wenger je nakon utakmica pronašao krivca za ovakav sramotan ishod. Krivac je bio – sudac!

“Otvorili smo baš kako smo željeli, ali smo loše završili. Bayern je igrao pod velikim pritiskom, ali nas je zadesila nesreća. Nakon jedanaesterca bilo je jako teško. Tog penala uopće nije ni bilo, a Lewandowski je bio u zaleđu. Povrh svega toga sudac je pokazao taj crveni karton. Ljutit sam i frustriran, to je skandalozno”, počeo je Wenger, ali nije se tu zaustavio.

“Prvo je pokazao žuti karton, ali onda mu je pomoćnik savjetovao da pokaže crveni. Ne bih rekao da je ovo moja najgora europska večer, znali smo i prije utakmice da će biti teško. Ovaj rezultat ne ocrtava našu kvalitetu, a sudac je taj koji je ubio utakmicu. S desetoricom protiv Bayerna, a hvatamo zaostatak od četiri gola, to je neodgovorno suđenje”, komentirao je Wenger.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI