LOKOMOTIVA PREŠLA PREKO APOTEKARA: Šestica u mreži!

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

U 7. kolu prve HNL Lokomotiva je “ugostila” Belupo i to kako! Lokosi su gostima napunili mrežu do vrha da kući ne idu prazni. Utakmica je završila rezultatom 6-1 za Lokomotivu.

Obe ekipe su imale problem sa izostancima igrača. Kod Lokomotive nije bilo Markovića i Uzunija zbog kartona, dok za Farmaceute iz istog razloga nije nastupio Delić. Momčad gostiju također je bila oslabljena izostankom ozlijeđenih Božića i Radivojevića.

Gosti su početkom susreta imali blagu terensku inicijativu koju su lakoćom otpuhali Drožđek i Budimirom školski izvedenim duplim pasom nakon kojega je Tolić postigao zgoditak.

Gosti nisu ni došli sebi a već su morali po drugi puta po loptu u mrežu. Drugi gol djelo je Kastratija koji je sjajno stisnuo  ubačaj Datkovića za 2-0. 

Domaćini su imali inicijativu i prilike koje nisu pretvorili u veće vodstvo ali ne zadugo. Apotekarima odmor nije godio je tek što je igra počela Cokaj zabija svoj prvijenac u dresu Lokosa za nedostižnih 3-0. 



Na žalost po očajne Koprivničane tu je bila tek polovica priče koju će nastojati brzo zaboraviti. Do kraja druge trečine utakmice primili su još dva pogotka.

Prvo Kastrati postiže svoj drugi pogodak na utakmici nakon čega Belupo sa bijele točke spušta na podnošljivih 4-1, strijelac za Belupo je bio Krstanović.

Kastrati preuzima ulogu asistenta a Drožđek u 61. minuti pogađa za 5-1. Konačnih 6-1 postavlja Oliver Petrak u 80. minuti utakmice.

Nakon katastrofalnog ulaska u sezonu i tri poraza u tri kola, Lokomotiva je u četiri naredna kola došla do 10 bodova!

Belupo nakon dvije uzastopne pobjede lagano ali sigurno ulazi u rezultatsku krizu. U dva kola zabilježili su remi i poraz.

U 8. kolu Lokomotiva će gostovati u Gorici a Slaven Belupo ide na noge Interu u Zaprešić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI